Vi skaffer deg drømmebilen

Er det en helt spesiell bil du er på jakt etter og du ikke finner den hos oss, kan vi prøve å skaffe den til deg. Ta kontakt med oss for en hyggelig bilprat.

Hvorfor Jan Kåres BIl?

Min seriøsitet, din trygghet.

Over 50 års bransjeerfaring gjør at vi kjenner bransjen særdeles godt. Tips og ideer som er tatt med gjennom årenes arbeid ligger godt plantet i bedriften. Hos Jan Kåres Bil garanterer vi deg seriøsitet.

Warranty Icon

Garanti

Alle biler leveres i EU-godkjent tilstand og med bruktbilgaranti for å gi deg en ekstra trygghet når du skal kjøpe bruktbil.

Shopping Cart Icon

Finansiering

Vi kan ordne finansiering på få minutter gjennom båre samarbeidspartnere, Nordea og Sparebank 1.

Delivery Icon

Frakt

Bor du et annet sted i landet, så kan vi ordne frakt til hele landet gjennom oss. Kontakt oss for pristilbud.

Service Icon

Fleksibilitet

Fleksibilitet er viktig for oss og derfor er det fullt mulig å møtes utenfor våre åpningstider etter avtale.

Om Jan Kåre´s Bil

Jan Kåre´s Bil ble grunnlagt 1. Mars 1999 av Jan Kåre Lillebudal.

Etter 23 år i Melhus Sentrum, flyttet Jan Kåre´s Bil til Kvål 1. August 2021. Fra enkle lokaler i sentrum av Melhus - og nå i fra Kvål, er Jan Kåre´s Bil den erketypiske definisjonen på en bilselger av den gamle sorten.

Som en motvekt til dagens bilforhandler-kjeder med store glassfasader, moderne interiør, og samlebånds-prosesser, møter du riktignok enklere kår - men med dertil større fokus på personlig oppfølging.

Vår grunnverdi er å gi kunden trygghet gjennom å yte den beste personlige oppfølging gjennom hele prosessen i bilkjøpet. Over 50 års bransjeerfaring gjør at vi kjenner bransjen særdeles godt. Tips og ideer som er tatt med gjennom årenes arbeid ligger godt plantet i bedriften.

Fra Kvål leverer vi nå biler og seriøs oppfølging til bilkjøpere over hele landet.

Vi har til enhver tid et godt utvalg av brukte biler, og skaffer også etter deres ønske. Ta gjerne kontakt med oss eller kom innom for en kaffekopp og en hyggelig bilprat.

Co-Owner John Doe

Jan Kåre Lillebudal

Jan Kåre har over 50 års bransjeerfaring innen kjøp og salg av biler. Glimt i øyet og pliktoppfyllende er to typisk kjennetegn som mange vil beskrive Jan Kåre med. Kommer du innom, så møtes du alltid med godt humør og kaffe.

Co-Owner Jane Doe

Jonas Klein

26 års erfaring med kjøp og salg av biler, setter kunden i fokus også etter levering. Er løsningsorientert og har stor arbeidskapasitet. Har et lidenskapelig forhold til biler og rikelig bransjekunnskap.

Co-Owner Jane Doe

Deg?

Ta gjerne kontakt dersom du mener du har kompetanse som kan passe inn hos oss. Vi er alltid på utkikk etter dyktige kandidater som kan ta oss enda et steg videre.

Registrering

Med Autoreg kan vi omregistrere biler direkte her fra burtikken hele døgnet. Husk Bank-ID!